Blogs en nieuwsartikelen

Wij schrijven geregeld interessante blogs en nieuwsartikelen over CleanPerfect Amsterdam® en de schoonmaakbranche. Kies een categorie en u kunt de gerelateerde artikelen lezen.

Identiteitsfraude: De belangrijkste oorzaken 01 augustus 2019

Hoe voorkomt u dat fraudeurs aan belangrijke gegevens van uw bedrijf komen? Dat uw bedrijf financiële- of imagoschade oploopt door het lekken van privacygevoelige informatie?

Lees in deze blog de belangrijkste oorzaken van identiteitsfraude en voorkom het zover mogelijk.

Lees meer
Schoonmaak voor stoepen van bewoners Rembrandtplein 26 april 2018

De privéstoepen van bewoners rondom het Rembrandt- en Thorbeckeplein worden vanaf 1 mei 2018 na een uitgaansavond op kosten van de gemeente schoongemaakt.

Lees meer
Wanneer kopie paspoort werknemer maken 07 augustus 2017

Een kopie paspoort maken van werknemer mag niet altijd. Dat is afhankelijk van situatie. Ook belangrijk voor schoonmaakbranche. De nieuwe AVG geldig vanaf 25 in mei 2018.

Lees meer
Wanneer kopie paspoort maken
Ondernemers Amsterdam organiseren zelf hun stratenreiniging 24 mei 2017

Elke dag weer maakt de stadsreinigingsdienst de winkelstraten in hartje Amsterdam schoon. Keurig netjes, daar is helemaal niets mis mee. Het is wel jammer dat ze dat al ’s ochtends om 08.00 uur doen.

Lees meer
Glutton Straatzuiger
CleanPerfect Amsterdam maakt gebruik van de Greenspeed microvezeldoekjes 21 mei 2017

CleanPerfect Amsterdam is een betrouwbaar en uniek schoonmaakbedrijf. Een schoonmaakbedrijf waar maximale hygiëne centraal staat. Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Hoe we dat resultaat behalen?

Lees meer
Microfiber vs Katoen
';