Start je eigen schoonmaakbedrijf met stichting MBO CleaningStage

Wil jij jouw afstand tot de arbeidsmarkt verkleinen? Dan is het goed dat we je aandacht hebben! CleanPerfect Amsterdam helpt jou graag om snel aan de slag te gaan als allround schoonmaker. Misschien heb je zelfs ambities om het als zelfstandig ondernemer binnen dit vakgebied te gaan maken? Goed om te horen. Want wij vullen je rugzak graag met de kennis en tools die je nodig hebt om die professionele ondernemer te worden. Samen stippelen we de te bewandelen route uit. Kortom, CleanPerfect Amsterdam biedt jou graag de kans om je eigen schoonmaakbedrijf te starten.


Mooi werk

Als allround schoonmaker heb je een breed takenpakket dat je tot uitvoering brengt. Je richt je op de schoonmaak van het interieur van bedrijfspanden. Daarnaast hoort het schoonmaken van het sanitair bij jouw taken. Ook ben jij bent specialist in vloeronderhoud en breng je dat wat je hebt geleerd in de praktijk in kantoren, scholen en de gezondheidszorg. Voor het perfect schoon opleveren van een of meerdere vertrekken zorg jij graag.

Bovendien is de kwaliteit van het werk dat je aflevert van hoog niveau. Mooi werk. Belangrijk werk. In een maatschappij waar je de uitspraak druk-druk veel hoort, wordt het uit handen nemen van de schoonmaaktaken door een externe partij dankbaar ontvangen. Een schone ruimte om in te werken en leven is belangrijk en nodig.

Naar een hoger niveau

CleanPerfect in Amsterdam biedt jou de kans om de kennis die je opdoet binnen de schoonmaaksector (of binnenkort gaat opdoen) naar een hoger niveau te tillen. Stichting MBO CleaningStage helpt vluchtelingen in Nederland een kickstart te geven op de arbeidsmarkt. Om die mooie toekomstplannen werkelijkheid te maken. Zodat je snel aan de slag kunt als allround schoonmaker. Deze praktische opleiding geeft jou de tools om die bevlogen vakman of –vrouw te worden.

En daar stopt het niet. De vervolgtrainingen die je krijgt, zijn gericht op het ondernemerschap. Wij leiden je op tot allround schoonmaker of ondernemer binnen de facilitaire dienstverlening: we geven je de complete package deal. Je opleiding wordt door ons betaald en we staan naast je tijdens het hele traject.

Word die succesvolle ondernemer

Wil jij naast een vakspecialist worden ook een kei van een ondernemer worden? Dan is CleanPerfect Amsterdam dit hele traject jouw steun in de rug. Tijdens dit traject leer je hoe je jouw eigen schoonmaakbedrijf start, runt en succesvol onderhoudt. Je verbreedt je kennis door de praktijkervaring die je opdoet.

En door de leerzame praktijkopdrachten te doorlopen ben jij binnen de kortste keren die succesvolle ondernemer. Klaar met je studie en geslaagd? Dan bezit je de kwaliteiten die je nodig hebt om je eigen onderneming te runnen. Om te gaan en staan waar en wanneer jij wilt: wij helpen je graag op weg tijdens deze avontuurlijke reis.

Direct een volwaardige medewerker

Meld jij je aan voor de MBO-opleiding, dan ga je direct verdienen. Want zodra je je inzet voor jouw toekomstige doelen begint zich dit te lonen. De uren die jij besteedt aan je studie, betalen zich het hele traject uit. Vertrouwen in jou hebben we vanaf de start. En onze studenten behandelen we dan ook als volwaardige medewerkers: daar hoort een vergoeding bij. Zo sta je direct met beide benen in jouw huidige en toekomstige werkgebied én blijf je gemotiveerd om je doelen te halen. Dat vinden wij belangrijk.

Samen oplopen

Zodra je jouw diploma hebt behaald kun je van start gaan met je eigen onderneming. Je hebt in de afgelopen periode laten zien dat jij hebt wat ervoor nodig is. Je kunt met vertrouwen bouwen aan jouw toekomst binnen de facilitaire dienstverlening. We weten zeker dat je het kunt! Maar begrijpen ook dat het opstarten van een eigen bedrijf risico's meebrengt, elk nieuw begin is nu eenmaal moeilijk.

Daarom werken we ook na je studie graag met je samen. Onze grote klantenkring wordt om die reden ook een beetje de jouwe. Wie dragen jouw klanten aan die jij zelfstandig in onderhoud neemt. En we monitoren de werkzaamheden met als uitgangspunt tevreden klanten. Dat werkt fijn voor ons allemaal.

Start die eigen onderneming!

Dus heb je altijd al gedroomd van een eigen onderneming die je met passie runt? Zie dit dan als jouw wake-up call. Begin je eigen schoonmaakbedrijf met behulp van CleanPerfect Amsterdam. Samen zorgen we dat jij slaagt! En samen werken we aan een succesvolle toekomst binnen de facilitaire dienstverlening. Samen sterk in een dynamisch en mooi vakgebied. Wil je graag deelnemen aan de MBO-opleiding CleaningStage, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

';