Schoonmaak Restaurant & Afwasdienst

Een CleanPerfect Amsterdam® Restaurant

Wilt u gebruikmaken van onze schoonmaak en/of afwasdienst? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op. 

CleanPerfect Amsterdam® kent als geen ander het belang van een schoon restaurant. Zowel voor uw klanten als voor u, de eigenaar. Want wie wil er nou in een restaurant eten dat niet netjes is? Alles moet grondig gereinigd zijn om ervoor te zorgen dat aan de hoogste hygiënestandaarden wordt voldaan en men veilig het eten kan bereiden.

Daarom zorgen wij ervoor dat uw restaurant altijd spik en span is en aan de laatste regels van de Voedsel- en Warenautoriteit voldoet. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken. 

Afwasdienst

Tijdens de openingstijden van het restaurant moeten uw werknemers er voor zorgen dat al het kookgerei, borden, glazen en bestek voortdurend en gedegen wordt gereinigd. CleanPerfect Amsterdam® beschikt over professionele afwassers die flexibel inzetbaar zijn om u hierin te ondersteunen. Zij kunnen uw personeel trainen om zo tot de meest efficiënte werkwijze en routing te komen in uw spoelkeuken.

Gebruik maken van onze afwasdienst? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Uw Restaurant Schoonmaken in 2 delen.

Een restaurant bestaat in principe uit 2 delen. Een deel dat gebruikt wordt door uw gasten zoals het eetgedeelte en de toiletten. Daarnaast is er het deel dat alleen door u en uw werknemers wordt gebruikt. Het belangrijkste onderdeel hiervan is natuurlijk de keuken. Laten we daar dan ook beginnen.

De keuken

Het kloppende hart van uw restaurant is de keuken. Het is een georganiseerde chaos van koks, helpers en obers die het lekkerste eten willen bereiden en dit op de best mogelijke manier aan uw klanten willen serveren. Vanzelfsprekend moet de keuken zeer schoon en hygiënisch zijn. Met de opkomst van de open keuken concepten is het belang van een nette en georganiseerde keuken alleen maar toegenomen.

Reiniging van uw keuken

Nadat de laatste klanten zijn vertrokken, zorgen wij voor een grondige en diepe reiniging van de gehele keuken. Wij gebruiken alleen de beste schoonmaakproducten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en bovendien duurzaam zijn. Zo hebben wij bijna 50 procent minder schoonmaakvloeistoffen nodig. Dit is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.

Nadat wij klaar zijn met uw keuken, is hij weer als nieuw. Onze schoonmaak professionals letten op elk detail en volgen een strikt dagelijks, wekelijks en/of maandelijks schoonmaak regime. Die zetten wij in overleg met u op.

Nu de keuken goed schoon is gaan we door naar het eetgedeelte.

Eetgedeelte

Looks do matter. Het eerste wat uw klanten zien wanneer zij binnenkomen, is het eetgedeelte. En we weten allemaal dat ‘looks do matter’. En u heeft maar 1 kans voor een eerste indruk.

Als er gekke luchtjes hangen, de vloer vies is of de algemene indruk niet proper, dan kunnen klanten direct de deur uitlopen. In ons huidige tijdperk van Twitter, Instagram en Facebook wordt het vervolgens met vrienden en volgers gedeeld. Een tweet of een foto van een vieze vloer is zo verstuurd.

Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken als u uw restaurant door onze CleanPerfect Amsterdam® schoonmakers laat schoonmaken. Wij kunnen uw werknemers voorlichten over de beste manier om uw restaurant schoon te houden gedurende openingstijden, over het tijdig afnemen van tafels, bar, borden en andere zaken. Dit gebeurt met de door ons aanbevolen schoonmaakproducten. Wij zorgen natuurlijk ook voor een diepe en grondige schoonmaak als de zaak leeg is. Van menukaarten tot de vloeren, alles wordt volledig gedesinfecteerd. Zo helpt een regelmatige grondige schoonmaak van uw vloer een opbouw van viezigheid in bijvoorbeeld de groeven te voorkomen.

Zoals ook uw restaurant in principe uit 2 delen bestaat, bestaat ons CleanPerfect schoonmaaksysteem uit 2 delen.

De toiletten en de rest

Als je moet dan moet je. Maar het liefst wel op een schoon toilet. Niemand houdt van een vies toilet. Helaas is een schoon toilet in Amsterdam niet een vanzelfsprekendheid. Met onze hulp kunt u dit voorkomen en is het toilet altijd fris. Dit is beter voor uw klanten, uw personeel, uw zaak en natuurlijk de algemene hygiëne.

Het is belangrijk uw personeel goed voor te lichten over het gebruik van het toilet en de doorlopende schoonmaak tijdens openingstijden. Wij ondersteunen u hier graag bij. Onze professionals zorgen vervolgens voor de diepe schoonmaak. Hierbij werken wij met ons gescheiden schoonmaaksysteem. Met dit systeem coderen wij schoonmaakmaterialen. Bijvoorbeeld: reinigingsdoekjes voor het toilet worden nooit elders in uw pand gebruikt.

Daarnaast beginnen wij iedere schoonmaakbeurt met schoon en fris materiaal. Dit nemen wij na afloop mee voor een grondige reiniging. Het resultaat: een snellere werkwijze en een sprankelend hygiënisch resultaat.

60 restaurants zijn u voorgegaan

Al 60 restaurants vertrouwen CleanPerfect Amsterdam® voor de perfecte schoonmaak van hun zaak. Kijk verder wie onze horeca-klanten zijn. Wilt u ook een CleanPerfect Amsterdam® restaurant worden, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

';