Waarom Cleanperfect Amsterdam®

1. CleanPerfect Amsterdam® is vertrouwd door 100 tevreden klanten.

CleanPerfect Amsterdam® verleent al ruim 16  jaar haar diensten aan meer dan honderd tevreden klanten. Al 60 horecazaken en 40 bedrijven vertrouwen ons om de hygiëne van hun zaak aan de strenge maatstaven van de Voedsel en Waren Autoriteit te laten voldoen. Dit aantal blijft groeien.

2. CleanPerfect Amsterdam® is uniek.

Dankzij onze unieke organisatie kunnen wij uw betrouwbare en hoogstaande dienstverlening garanderen. U krijgt uw eigen vaste CleanPerfect Amsterdam® schoonmaker.Al onze schoonmakers zijn opgeleide, zelfstandige professionals voor wie schoonmaken een passie is. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

3. CleanPerfect Amsterdam® is geen zorgen

Als er iemand ziek is of met vakantie, zorgen wij altijd voor vervanging. Dat is onze kracht en uw voordeel!

4. CleanPerfect Amsterdam® is klantenservice

Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om u te helpen bij al uw vragen. Zij werken bovendien met een uitstekend CRM systeem.

5. CleanPerfect Amsterdam® is een gescheiden schoonmaaksysteem

Als schoonmaakbedrijf is hygiëne onze top prioriteit. Wij garanderen optimale hygiëne door te werken met een gescheiden schoonmaaksysteem. Met dit systeem coderen wij schoonmaakmaterialen. Bijvoorbeeld: reinigingsdoekjes voor het toilet worden nooit elders in uw pand gebruikt. Daarnaast beginnen wij iedere schoonmaakbeurt met schoon en fris materiaal. Dit nemen wij na afloop mee om grondig te worden gereinigd. Het resultaat: een snellere werkwijze en een sprankelend hygiënisch resultaat.

6. CleanPerfect Amsterdam® is kwaliteit

Als schoonmaakspecialist volgen wij de laatste ontwikkelingen op het gebied van schoonmaakmiddelen en -materialen op de voet. Wij gebruiken altijd de beste en nieuwste producten om de meest sprankelende kwaliteit aan u te leveren. Frisse innovaties implementeren wij alleen na uitvoerig testen.

7. CleanPerfect is beter voor het milieu

Wij maken gebruiken van de innovatieve en duurzame Greenspeed producten. Deze producten dragen het Nordic Swan Ecolabel. Zo voldoen zij aan de strenge milieu-, kwaliteits- en gezondheidseisen gesteld door het Nordic Ecolabeling Program.

8. CleanPerfect Amsterdam® doet uw afwas

CleanPerfect Amsterdam® is niet alleen specialist in schoonmaken maar ook in afwassen. Wij leveren de meest ervaren en flexibele krachten voor uw afwasverzorging. Heeft u medewerkers zonder ervaring? Laat hen dan inwerken door onze ervaren werkbegeleiders. Onze professional adviseert u daarnaast over de meest efficiënte werkwijze en optimale routing in uw spoelkeuken. CleanPerfect Amsterdam® beschikt over een groot aantal ervaren afwassers. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een extra paar handen.

9. CleanPerfect Amsterdam® is voordelig

Wij begrijpen dat naast kwaliteit u ook een scherpe prijs wilt. Oftewel de schoonmaak moet naast fris wel betaalbaar blijven. Door onze unieke, betrouwbare en frisse manier van werken, kan CleanPerfect de scherpste prijs bieden. Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat u door ons voordeel verrassen. Velen zijn u al voorgegaan.

 

 

';