Prijzen


Schoonmaakprijzen

Wij als schoonmaakbedrijf houden onze uurprijzen helder. U weet vooraf dus altijd wat de kosten voor de schoonmaak zijn. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. U kunt kiezen uit twee mogelijkheden:

  1. Een schoonmaakpakket: een vast maandbedrag voor een vooraf afgesproken resultaat aan schoonmaak- en afwasverzorging.
  2. Nacalculatie: de gewerkte uren rekent u tegen een vast uurtarief af van € 22,23 per uur excl. BTW (OPMERKING: in deze prijs is al de verhoging van het minimumloon doorberekenend).

Wij hanteren één uurtarief van € 22,23 per uur excl. BTW (OPMERKING: in deze prijs is al de verhoging van het minimumloon doorberekenend). We berekenen geen toeslagen voor werk in de avond, nacht, het weekend of feestdagen! Zo weet u altijd precies wat de kosten van de schoonmaak op jaarbasis zijn. Bij CleanPerfect Amsterdam® heeft u geen onverwachte kosten en geen budgetoverschrijding. Wij hanteren dus als schoonmaakbedrijf prijzen die bijzonder concurrentieel zijn.

Bent geïnteresseerd en wilt weten wat de schoonmaakkosten voor uw locatie zijn? Vraag direct een offerte aan!

Vaste schoonmaakkosten

De schoonmaakwerkzaamheden voeren we uit voor een pakketprijs. Die prijs komen we vooraf met elkaar overeen. We spreken af wanneer we werken. Hierbij is het schoonmaakresultaat leidend en niet of de schoonmaker meer of minder tijd nodig heeft. Als u heeft gekozen voor het schoonmaakpakket gaat het erom dat het werk goed is gedaan en niet de hoeveelheid uren die daarvoor nodig waren. Per maand rekenen we een vast bedrag af.

Wij zien de werkzaamheden als een pakket; een product met een vast bedrag. We vergelijken het wel eens met de schoenmaker. U brengt uw schoenen voor reparatie en hij spreekt een bedrag af waarvoor hij het doet. Hij verantwoordt niet het aantal uren dat hij eraan heeft gewerkt; u betaalt voor het eindresultaat. Zo werkt CleanPerfect Amsterdam® ook; u vertelt ons wat uw verwachtingen zijn op schoonmaakgebied en wij zorgen ervoor dat deze worden uitgevoerd.

Nacalculatie

Rekent u liever het aantal daadwerkelijk gebruikte uren af? Kies dan voor uurtje factuurtje. We factureren in dat geval de gewerkte uren op basis van nacalculatie per maand. Per gewerkt uur betaalt u € 22,23 per uur excl. BTW (OPMERKING: in deze prijs is al de verhoging van het minimumloon doorberekenend). Hierbij kunt u ervoor kiezen dat u het aantal gewerkte uren per dag op een werkbriefje aftekent. Bij de factuur kunnen we een urenspecificatie meesturen als u dat wilt.

De schoonmaakprijs is exclusief schoonmaakmiddelen en -materialen. Veel van onze klanten hebben namelijk een eigen schoonmaaksysteem of vinden het prettig om zelf de schoonmaakmiddelen en -materialen te bestellen. Zo hebben ze hier zelf optimaal de controle over.
Andere klanten besteden het bestellen en bewaken van de voorraad liever aan ons uit. Op die manier gebruiken onze schoonmakers altijd de juiste producten voor iedere taak. Bovendien zijn ze gewend aan deze producten, wat de snelheid vaak ten goede komt. Dit spreken we vooraf met elkaar af.

CleanPerfect Amsterdam® houdt de prijs laag

De organisatie van CleanPerfect Amsterdam® houdt de schoonmaakkosten voor u zo laag mogelijk. Wij zijn een organisatie met een platte structuur en hebben geen managementlagen. We zetten gemotiveerde zzp’ers in en zijn hierdoor niet gebonden aan een cao. Om onze kwaliteit te waarborgen, hebben we een eigen opleidingsinstituut.

Heeft u interesse in CleanPerfect Amsterdam®, gebruik dan ons contactformulier of bel direct met 06-2423504

Wilt u snel weten wat de schoonmaakkosten voor uw locatie zijn? Vraag dan direct een offerte aan!

*Aan alle op deze website genoemde kosten kunnen geen rechten worden verleend.

';