Bedrijf Schoonmaken

CleanPerfect Amsterdam® - Niets is te gek.

Naast de dagelijkse kleine schoonmaak, heeft uw bedrijf extra aandacht nodig die alleen door getrainde specialisten kan worden uitgevoerd. Als de schoonmaakspecialist van Amsterdam is geen ruimte te gek, groot of hoog voor ons. Heeft u een bedrijfsruimte of -complex dat regelmatig moet worden schoongemaakt, dan draaien wij onze hand daar niet voor om. Dit kan een fabriek zijn, een warenhuis, een voedselverwerkingsbedrijf of vele andere soorten installaties en objecten. Wij reinigen uw ruimte van top tot teen en leveren de beste bedrijfsschoonmaak services. Wat kan CleanPerfect Amsterdam® u allemaal bieden?

 • De beste, opgeleide schoonmaakprofessionals;
 • Uw bedrijf dat specialistisch schoon en gereinigd is;
 • Gegarandeerde en hoogstaande kwaliteit;
 • Weekend- en nachtservice;
 • Zo duurzaam mogelijk;
 • Zo voordelig mogelijk;
 • Een klantenservice die voor u klaar staat.

Een schone bedrijfsruimte maakt een betere indruk bij uw klanten. Bovendien begrijpt CleanPerfect Amsterdam® dat een schone ruimte niet alleen prettiger is maar juist van groot belang voor de gezondheid en veiligheid van u, uw klanten en uw werknemers. Het voorkomt ongevallen en onze schoonmakers maken korte metten met bacteriën. Zo heeft u een productiever en gezonder bedrijf.

Wat maken wij allemaal schoon? Hieronder een aantal voorbeelden:

 • Schoonmaken van machines;
 • Schoonmaken van gereedschappen;
 • Schoonmaken op alle niveaus - van hoog tot laag;
 • Schoonmaken van oppervlakken van alle soorten materialen: van cement tot ijzer en metaal;
 • Ontvetten van pijpen en muren;
 • Veel is mogelijk in goed overleg.

Uw buitenruimte

Bovendien houden wij uw buitenruimte netjes. U wilt dat uw bezoekers een mooi, schoon terrein oprijden. Dit betekent dat de buitenruimte soms toe is aan een sopje. Die kunnen wij op uw verzoek ook laten sprankelen. Zo verzorgen wij de schoonmaak van het gehele Rembrandtplein en Thorbeckeplein. De drukste en meest gebruikte pleinen in Amsterdam, zo niet in Nederland. Dit is aan CleanPerfect toevertrouwd door de Stichting Beheer Rembrandtplein & Thorbeckeplein.


Een schoonmaak afgestemd op uw ruimte.

Elke bedrijfsruimte is anders. Daarom is de eerste stap bij onze bedrijfsschoonmaak service een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u. Onze schoonmaak professional belt u voor het maken van de eerste afspraak. Tijdens de afspraak verkennen we uw ruimte en kijken wij samen met u wat er nodig is.

Om continuïteit te garanderen, krijgt u een vaste medewerker van ons toegewezen. Deze wordt de specialist in uw bedrijfsruimte en leert deze van binnen en buiten kennen.

Vervolgens stellen wij samen met u het schoonmaakrooster vast. Hoe vaak en wanneer komen wij langs om een optimale schone ruimte te garanderen. Eenmaal begonnen, plannen wij evaluatiemomenten om zo de beste service te kunnen blijven geven. Wij stellen de wens van de klant altijd voorop.

De beste producten en uw schoonmaakrooster

Schoonmaken is onze passie. Daarom zijn wij uitstekend op de hoogte van de laatste en beste schoonmaakproducten. Als u met veel machines werkt, heeft u vaak andere en sterkere middelen nodig dan bij een kantoor. Wij zorgen voor de beste producten. Bij het kiezen van onze producten willen wij zo effectief, efficiënt en duurzaam mogelijk zijn.

Geen zorgen

Als onze medewerkers ziek zijn of op vakantie, merkt u hier niks van. Wij zorgen voor een doorlopende service en hebben altijd iemand klaarstaan. Zo kunt u zich op uw werk concentreren.

100 Bedrijven

Meer dan 100 bedrijven vertrouwen CleanPerfect Amsterdam® voor de perfecte schoonmaak van hun pand. U kunt hier een aantal van onze klanten vinden. Bent u onze volgende klant? Wilt u ook een CleanPerfect Amsterdam® bedrijf vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

';