Offerte Aanvragen

CleanPerfect Amsterdam® brengt graag een overzichtelijke offerte voor u uit. Deze kunt u via het onderstaande formulier vrijblijvend aanvragen. Zo zult zien dat sprankelend schoon betaalbaar kan zijn. Onze schoonmakers zijn actief in heel Amsterdam.

Beoordelingscriteria voor aanname van werkzaamheden:

  • Ons werkgebied waar wij schoonmaken is: Amsterdam, Amsterdam-Zuidoost, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Diemen, Duivendrecht, Industrieterreinen Amstel I, II en III en tevens industrieterrein Diemen. Wij nemen dus uitsluiten schoonmaak opdrachten aan van bedrijven die in dit werkgebied gevestigd zijn;
  • Er geldt een minimale frequentie van 1 x per week met een regelmatige terugkerende wekelijkse afnamen. Een schoonmaak opdracht met als voorbeeld een frequentie van 1 x per 2 weken is niet mogelijk, wij zijn daarvoor niet georganiseerd en maken in dit geval ook geen winst;
  • Er geldt een minimale wekelijkse afnamen van 3 uur per beurt. Als u een regelmatige schoonmaak opdracht heeft kleiner dan 3 uur dan is dat mogelijk, maar wij berekenen hiervoor de standaard minimale afname van 3 uur per beurt.

Wij geven de voorkeur aan een structurele samenwerking door middel van een schoonmaakpakket op maat. Voor meer informatie kunt u onze prijzen bekijken.

Heeft u nog vragen over onze producten en diensten, neem dan gerust contact met ons op.

Uw Informatie

Niet alle velden zijn (juist) ingevuld:

';