CleanPerfect Amsterdam maakt gebruik van de Greenspeed microvezeldoekjes

21 mei 2017

CleanPerfect Amsterdam is een betrouwbaar en uniek schoonmaakbedrijf. Een schoonmaakbedrijf waar maximale hygiëne centraal staat. Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Hoe we dat resultaat behalen? Doordat we gebruikmaken van de microvezeldoekjes van Greenspeed.

Onze zoektocht naar het perfecte doekje

Wij zijn en blijven altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de schoonmaakbranche. En zo wordt er ook op het gebied van microvezeldoekjes een heleboel geïnnoveerd. Goede schoonmaak begint met goed materiaal. We begonnen onze zoektocht naar het perfecte microvezeldoekje met het testen van verschillende soorten doekjes. Eigen testen die hebben uitgewezen dat er maar één product het beste was: het Greenspeed microvezeldoekje.

Industrieel schoon

Doordat we in branches als de horeca en kinderdagverblijven werken, is het belangrijk dat het niet een beetje schoon is, maar industrieel schoon. Als er controle is, dan moet het echt goed schoon zijn. Hygiëne staat bij dit soort bedrijven erg hoog in het vaandel. En dus ook bij ons.

De voordelen van de Greenspeed microvezeldoekjes

We horen u denken, ‘Maar wat zijn dan de voordelen van deze microvezeldoekjes’. We zetten deze voordelen graag voor u op een rijtje:

  • Greenspeed produceert schoonmaakproducten die aan de hoogste kwaliteitseisen van het Nordic Ecolabeling Program voldoen
  • Dankzij de microvezeltechniek zijn we in staat sneller, beter en duurzamer schoon te maken
  • Een positieve impact op de mensen die het gebruiken en op het milieu
  • Greenspeed microvezeldoekjes zijn efficiënt, innovatief en duurzaam
  • We hebben het gebruik van schoonmaakmiddelen met bijna 50% teruggebracht door gebruik te maken van deze microvezeldoekjes, kosteneffectief schoonmaken dus
  • Gebruiksvriendelijkheid staat bij alle producten centraal
  • De microvezeldoekjes zijn goed voor 200 m2 schoonmaakwerk
  • Een uitzonderlijk lange levensduur. Ook na het wassen behoudt de microvezel zijn kwaliteit en vorm.

Bij CleanPerfect Amsterdam gaan we er vanuit dat het totaalconcept van Greenspeed voor de specialistische reiniging van interieur, sanitair en vloer een grote impact gaat hebben op de schoonmaakwereld.

Wat is er zo bijzonder aan deze microvezels?

Maar wat is er dan zo bijzonder aan de microvezels die worden gebruikt in de microvezeldoekjes van Greenfeld? De microvezels zijn gesplitst tot een optimaal niveau en met een unieke capillaire werking. Dit verhoogt de schoonmaakkracht en levert een hogere absorptiecapaciteit. Bij CleanPerfect gebruiken onze werknemers ook microvezel moppen en glasdoekjes. In één handeling maken deze glas en spiegels streeploos schoon. Microvezel is ook ideaal om b.v. RVS oppervlakken streeploos te reinigen. Ook gezandstraalde glazen deuren en tafels krijg je de vingerresten/vingerafdrukken mee weg.

Verschillende kleuren

Het is erg handig dat de microvezeldoekjes verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren. Hierdoor kunnen we duidelijk zien voor welke ruimte welk doekje wordt gebruikt. We gebruiken onder andere de blauwe kleur voor interieur, groen voor de keuken en rood voor de toiletten. Zo kan ongewenste verontreiniging tussen keuken, sanitair en kantoorruimte worden voorkomen en kunnen bacteriën zich niet verspreiden. Het is goed om te vermelden dat de doekjes iedere dag uitgebreid gewassen worden zodat er iedere dag met schone doekjes gerwerkt kan worden. 

CleanPerfect Amsterdam: dé betrouwbare schoonmaakpartner

Dus, ben je op zoek naar een betrouwbare schoonmaakpartner waar een hoge kwaliteit en professioneel personeel centraal staan? Kies dan voor CleanPerfect Amsterdam. Eén keer uitknijpen en in één veeg schoonmaken: dát is de werkwijze van CleanPerfect Amsterdam.

Vragen of meer informatie nodig, neemt contact met ons op!

Naar het overzicht
 
';