Schoonmaaktarieven

 

Wij als schoonmaakbedrijf houden onze tarieven helder. U weet vooraf dus altijd wat de kosten voor de schoonmaak zijn. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. U kunt kiezen uit twee mogelijkheden:

  1. Een schoonmaakpakket: een vast maandbedrag voor een vooraf afgesproken resultaat aan schoonmaak- en afwasverzorging.
  2. Nacalculatie: de gewerkte uren rekent u tegen een vast uurtarief af van € 16,54 (excl. BTW*).

Wij hanteren één uurtarief van € 16,54 per uur (excl. BTW*) per uur. We berekenen geen toeslagen voor werk in de avond, nacht, het weekend of feestdagen! Zo weet u altijd precies wat de kosten van de schoonmaak op jaarbasis zijn. Bij CleanPerfect Amsterdam® heeft u geen onverwachte kosten en hoeft ook niet bang te zijn voor budgetoverschrijdingen. Wij hanteren dus als schoonmaakbedrijf tarieven die bijzonder concurrentieel zijn.

Bent geïnteresseerd en wilt weten wat de schoonmaakkosten voor uw locatie zijn? Vraag direct een offerte aan!

VAST SCHOONMAAKTARIEF

De schoonmaakwerkzaamheden voeren we uit voor een pakketprijs. Die prijs komen we vooraf met elkaar overeen. We spreken af wanneer we werken. Hierbij is het schoonmaakresultaat leidend en niet of de schoonmaker meer of minder tijd nodig heeft. Vooraf wordt met u vastgesteld hoeveel uur werk aan het project besteed wordt. Op basis het schoonmaaktarief per uur volgt dan de schoonmaakkosten per maand. Deze rekenen we per maand af. Voor ons gaat het erom dat het werk goed is gedaan en niet de hoeveelheid uren die daarvoor nodig waren.

Wij zien de werkzaamheden als een pakket; een product met een vast bedrag. We vergelijken het wel eens met de schoenmaker. U brengt uw schoenen voor reparatie en hij spreekt een bedrag af waarvoor hij het doet. Hij verantwoordt niet het aantal uren dat hij eraan heeft gewerkt; u betaalt voor wat u afneemt. Zo werkt CleanPerfect Amsterdam® ook; u geeft ons aan wat uw verwachtingen zijn op het gebied van wat er schoongemaakt moet worden en wij zorgen ervoor dat deze worden uitgevoerd.

Schoonmaken op basis van NACALCULATIE

Rekent u liever het aantal daadwerkelijk gebruikte uren af? Kies dan voor het uurtje factuurtje principe. We factureren in dat geval de gewerkte uren op basis van nacalculatie per maand. Per gewerkt uur hanteren wij weer ons vaste schoonmaaktarief van € 16,54 (excl. BTW*). Hierbij kunt u ervoor kiezen dat u het aantal gewerkte uren per dag op een werkbriefje aftekent. Bij de factuur kunnen we een urenspecificatie meesturen als u dat wilt.

Ons schoonmaaktarief is exclusief schoonmaakmiddelen en -materialen. Veel van onze klanten hebben namelijk een eigen schoonmaaksysteem of vinden het prettig om zelf de schoonmaakmiddelen en -materialen te bestellen. Zo hebben ze hier zelf optimaal de controle over. Graag bespreken wij wel welk materiaal beschikbaar gesteld wordt. Lees hiervoor hoe wij ons eigen schoonmaaksysteem hanteren.

Andere klanten besteden het bestellen en bewaken van de voorraad liever aan ons uit. Op die manier gebruiken onze schoonmakers altijd de juiste producten voor iedere taak. Bovendien zijn ze gewend aan deze producten, wat de snelheid meestal ten goede komt. Dat drukt de kosten voor u. We spreken deze constructie uiteraard vooraf met u door.

CLEANPERFECT AMSTERDAM® DRUKT DE PRIJS

CleanPerfect Amsterdam® houdt het schoonmaaktarief per uur voor u zo laag mogelijk. Wij zijn een organisatie met een platte structuur en hebben geen managementlagen. We zetten gemotiveerde zzp’ers in en zijn hierdoor niet gebonden aan een cao. Daarnaast hebben wij een eigen opleidingsinstituut. Alle deelnemers worden m.n. getraind op kwaliteitsaspecten. Zodoende weten wij de hoge hygiëne-eisen in de horeca te waarborgen.

Heeft u interesse in CleanPerfect Amsterdam®, gebruik dan ons contactformulier of bel direct met 06-2423504.

Wilt u snel weten wat de schoonmaakkosten voor uw locatie zijn? Vraag dan direct een offerte aan!

*Aan alle op deze website genoemde schoonmaaktarieven en kosten kunnen geen rechten worden verleend.

';